9 de març 2020

COMUNICAT IMPORTANT


COMUNICAT PER A LES FAMÍLIES AMB INFANTS D'EDAT D'ACAMPADA PER L'AGOST

Estimades famílies, 

Tenint en compte el nombre de preinscrits als grups d’acampades del mes d’agost,  i les circumstàncies que estem vivint, l’opció que veiem més factible, ara per ara, és plantejar unes acampades conjuntes amb més d’un grup d’edat junt. La nostra idea però seria poder fer una acampada amb 1r i 2n i una segona amb 3r i 4t. 

És per això que hem decidit obrir un període de temps fins el proper diumenge dia 13 de maig en el qual us podeu seguir apuntant en els grups d’acampada pel mes d’agost. 

Només cal que entreu en aquesta entrada del blog on hi trobareu l'enllaç per poder accedir als formularis pels infants d'ESO interessats per l'agost. 


Llavors, ens reunirem des de l’associació i, en funció de les preinscripcions finals, donarem la resposta de la proposta definitiva, tenint en compte el nombre final de preinscrits. Serà en aquest moment quan les famílies podreu decidir si finalment hi esteu interessades o no (ja us informarem de com fer-ho). 


ATENCIÓ!!!

Per tant, les famílies amb infants d'ESO interessats per l'agost NO HEU DE FER PAGA I SENYAL, ja s'us reserva la plaça per i més endavant ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre la proposta final i podreu decidir si us interessa. 

Per qualsevol pregunta o aclariment no dubteu en enviar-nos un correu a preinscripcionsesplaicelra@gmail.com 


Moltes gràcies per la vostra confiança,

Monitors i monitores de l'Associació



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada