29 de març 2020

QUOTES RESERVA DE PLAÇA

Benvolgudes,

Atenent a les circumstància que estem vivint, enguany modifiquem la quota de pagament per fer la reserva de la plaça del casal. 
La quota total és de 50,00€, i es podrà fer fins el dia 31 de maig. Aquest any, a diferència d’altres, s’ofereixen dues opcions per fer el pagament: pagament total o pagament fraccionat. Expliquem les dues opcions:


OPCIÓ 1: PAGAMENT TOTAL amb 1 única quota

Termini pagament única quota: fins el dia 30 d'abril del 2020
Ingrés al número de compte: ES76 0081 5489 8400 0101 0112

IMPORTANT! 

El CONCEPTE ha de ser el següent: 

QT_CURS_NOM_1rCOGNOM (pel pagament total de 50,00€)


OPCIÓ 2: PAGAMENT FRACCIONAT amb 2 quotes

Termini pagament 1ra quota: fins el dia 30 d'abril del 2020
Termini pagament 2na quota: fins el dia 31 de maig del 2020
Ingrés al número de compte: ES76 0081 5489 8400 0101 0112

IMPORTANT! 

El CONCEPTE ha de ser el següent: 

Q1_CURS_NOM_1rCOGNOM (pel 1r pagament de 25,00€)

Q2_CURS_NOM_1rCOGNOM (pel 2n pagament de 25,00€)


Us recordem que l’import que pagueu ara de paga i senyal (els 50,00€ en total per cada plaça que vulgueu reservar) es descomptarà llavors de l’import a pagar de la quota total del casal.

En el cas que hi hagi alguna família que pels motius que sigui no puguin fer l’ingrés demanat dins el termini ofert que ens ho comuniqui sense problemes al nostre correu:



IMPORTANT!

En el cas que, per les circumstàncies que estem vivint, no es pogués oferir casal (per la impossibilitat de seguir amb la normalitat encara durant l'estiu), l'import de la quota que hagueu pagat us serà retornat de forma íntegra.


Moltes gràcies per la vostra comprensió,


Equip de monitors

9 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. I on es veu els nens que han entrat i quins no?

    ResponElimina
  3. Ho pots trobar a clicant a l'icona de dalt a la dreta "CONSULTA PREINSCRIPCIÓ FETA CORRECTAMENT". Per si de cas, et deixo l'enllaç: https://docs.google.com/spreadsheets/d/136qZoEAHhxveGgm5lxBz6Q187TPlJMNkyTgpgIFGhiU/edit#gid=0

    ResponElimina
  4. Bona tarda, després de 4 anys de casal i degut a les circumstàncies actuals estic preocupada pel tema casal pel següent: hi haurà piscina, hi haurà local pels de segon ( O hauran d'estar tirats al porxo sense opció a Fer tallers, com l'any passat) ... Fer una paga i senyal per fer què? Colònies? Campament en tendes amb poca atenció? Etc ... A la situació actual el que demaneu es una paga a cegues?

    ResponElimina
  5. Crec que amb la bona feina feta al casal durant el període infantil l'any passat va ser molt fluix, i encare avui espero , esperem respostes O quelcom ... Si no sabem què passarà ... Sabent tot ( es un dir, perquè tot no ho crec) el que va passar l'any passat ... Paga i senyal???

    ResponElimina
  6. Bon dia Estefania,


    Nosaltres també tenim molts dubtes de com anirà tot plegat, igual que tothom. Com podeu entendre, hi ha coses que depenen de nosaltres, però la gran majoria no. Estem intentant pensar totes les opcions possibles tenint en compte tot el que pot anar venint i canviant amb aquests dies, i farem el que puguem, sempre pensant en la seguretat i el benestar de tots i totes. La paga i senyal és per nosaltres tenir una orientació sobre quantes famílies de les preinscrites realment segueixen estant interessades, i també per moure'ns amb el tema de terrenys i cases de colònies. No creiem que sigui una paga i senyal a cegues perquè anem informant de tot el que sabem fins al moment i hem deixat clar que, en el cas de no veure factible fer casal, la retornaríem íntegra. Ens sap greu que l’any passat hi hagués quelcom que no us fes el pes. Ho intentem fer el millor que sabem però som conscients que sempre es pot millorar. De totes maneres, considerem que les coses es poden dir de moltes formes. Esperem haver-te donat resposta a les teves preguntes. Si tens qualsevol dubte més, et recomanem que el facis arribar al correu de preinscripcionsesplaicelra@gmail.com que tenim molt més operatiu.

    Moltes gràcies,


    Equip de monitors

    ResponElimina
  7. Les coses es poden dir de moltes formes ... encare estic esperant que me les digueu .. ja direu ...

    ResponElimina
  8. Bones Estefania,

    Tal com t'hem comentat anteriorment ens sap greu com van anar les coses l'any passat al grup on estava el teu fill gran. De totes maneres alguns/es de nosaltres sí que recordem haver parlat amb tu (alguns dels monitors/es del grup i algunes responsables més generals). En tot cas, sempre que algú ha necessitat parlar amb nosaltres abans, durant i després de cada casal d'estiu s'ha posat en contacte directament, o per correu, per fer-nos saber qualsevol cosa i/o situació. 

    Podem entendre que et quedessis amb un mal regust de l’any anterior però, en tot cas, creiem que ja es va parlar amb vosaltres sobre tot el que era pertinent i, en el cas que no ho veieu igual, agrairíem que, veient que es tracta d’un tema personal que va passar amb el teu fill gran a un grup en concret, ens ho fessis arribar per poder-ne seguir parlant, si així ho voleu fer, de forma privada, per parlar-ho només els monitors convenients.

    Això no obstant, som partidaris de parlar els temes al moment que passen, per això vam fer-ho durant l’estiu passat, moment en què va passar. A més, preferim fer-ho en persona, cara a cara, perquè creiem que sempre és molt millor que no pas fer-ho per escrit, i menys en circumstàncies com en les que estem vivint ara mateix que no són fàcils per ningú i que, malgrat això, seguim treballant amb ganes per poder tirar endavant aquest projecte.

    Agrairíem, per tant, que a partir d’ara seguíssim comunicant-nos a través del nostre correu, ja que aquest espai del blog és per fer comentaris concrets de dubtes sobre entrades i escrits que hi fem. Preferim parlar sobre temes que puguin haver passat a través del correu de preinscripcionsesplaicelra@gmail.com.

    Moltes gràcies,


    Equip de monitors

    ResponElimina
  9. Qui és va adreçar a parlar amb vosaltres vaig ser jo, i millor ho deixem ... S'ha de ser fidel i coherent

    ResponElimina